كوسة بالمشروم
المقادير
3 كوسات كبار
1ملعقة زيت
بصلة متوسطة مبشورة
2 فص ثوم مفروم
1 كوب عش غراب ( مشرووم) مقطع شرا ئح
طماطماية متوسطة الحجم مقطعة صغير
1 ملعقة صغيرة بقسماط
1/4 ملعقة صغيرة بقدونس.
الطريقة:
تقطع الكوسة إلى نصين بالطول و فضيها من جوة( الاحتفاظ بقلب الكوسة).
نضع الزيت على النار وشوحي فيه البصل و الثوم لحد ما يصفروا
يضاف المشروم وقلب الكوسة.
يقلب الخليط لمدة دقيقتين وبعدين شيلية من على النار.
تضاف الطماطم والبقسماط والبقدونس والفلفل.
ترص الكوسة في صينية ثم يوضع هذا الخليط على الكوسة.
تغطى الصينية بورق الألومنيوم وندخلها الفرن لمدة نص ساعة
نشيل الورق الفويل ونسيبها تحمر من الوجه شويه