مشروم مقلي من المطبخ الفرنسى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير:½ كيلو مشروم طازج
½ ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة
1 ثمرة بصل مفرومة
ملعقة صغيرة بهارات
2 فص ثوم مفروم
½ كوب بقسماط
½ كوب دقيق
زيت للقلي
ملح وفلفل
الطريقة:
1- اغسلي المشروم ونضّفيه كويس وحطيه في طبق غويط، وحطّي عليه البصل والثوم والبهارات والكزبرة، وسيبيه في التوابل دي نص ساعة.
2-اخلطى الدقيق بشويه ماء مع البقسماط وتكون نثل عجينه القرنبيط ولاخفيفه ولاسميكه جداااااااا
سخّني زيت القلي، وحطي المشروم في الطبق وقلبيهم كويس، وبعد كده خدي كل واحدة من المشروم حطيها في الزيت على كل جنب، لحد لونها ما يبقى دهبي، وخرّجيها على ورق مطبخ عشان تصفّي الزيت، وقدّميها مع سلطة الزبادي كأطباق جانبية مع أي وجبة..
وبالهنا والشفا.