عمل البرجر فى المنزل
المقادير
نصف كيلو لحمه مفرومه
اثنان من حبه البصل
فلفل اسود
بيضتين
واحد معلقة بهارات
ملح
طريقه التحضير
تجيبى البصله الاولى وتفرميها جيدا وتوضع على اللحمه ومعها البهارات والملح والفلفل والبيض
والبصله التانيه تفرميها ايضا ونضعها مع زبده على النار حتى تصفر وتضاف الى اللحمه ويخلط الجميع جيدا
تمسكى قطعة لحمه وتلفيها زى الكوره وتوضعيها فى كيس ونضغط عليها لعملها دائره البرجر
بعد ذلك يحمر البرجر فى صينيه تيفال فى حبة زبده صغيره وبعد ما تحمر من الوشين تدخل تحت الشوايه لمده دقيقتين
يقدم مع بطاطس وجرجير وخس وطماطم وممكن مع كاتشب
بالهنا والشفا