[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] 2 باكو بسكويت عادي "مفروم"
كوب سكر
كوب كريمة
كريم شانتيه
موز
كوب زبدة (سايحة)
1- أول حاجة هنعملها هي صوص الكراميل هنجيب طاسة وهنحطها على النار،
وهنحط فيها السكر
وأول ما لون السكر يتغير ويعمل صوص لونه بني أطفي عليه،
وبعد كده هنحط عليه الكريمة.
2- بعد كده هجيب البسكويت الناعم المفروم وهقلبه مع شوية زبدة لحد ما يتجانس ويعمل عجينة.
3- بعد كده هجيب صينية وهفرد عليها ورق ألومونيوم؛ بحيث إنه ياخد شكل الصينية.
4- هبدأ بعد كده أفرد البسكويت على الصينية وهدخله الفريزر لمدة 45 دقيقة علشان يجمد.
5- بعد مرور 45 دقيقة هخرج البسكويت من الفريزر وهشيل بالراحة ورق الألمونيوم وهحطه في طبق مدور.
. بس قبل ما هحطه على الطبق المدور هجيب شوية كريم شانتيه وهفردهم في طبق التقديم وهحط عليهم البسكويت المجمد، وبعد كده هقطع الموز على البسكويت المجمد.
6- بعد كده هفرد باقي الكريم شانتيه على الوش، وهغطي كل الحروف بالكامل.
7- آخر حاجة هعملها إني أحط صوص الكريم كراميل بشكل عشوائي