rimshs نائبه المديره
عدد المساهمات : 3561 تاريخ التسجيل : 01/07/2009 العمر : 43 الموقع : angelshamirnda.ahlamontada.com تاريخ الميلاد : 04/07/1980 مدوخه اوسمه اخرى :
| موضوع: طريقه عمل سلاطه البابا غنوج الثلاثاء 23 فبراير 2010, 1:30 am | |
| طريقه عمل سلاطه البابا غنوج سلطه بابا غنوج [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] المقادير:
ربع كيلو باذنجان أسود كبير نصف كوب طحينه و بقدونس مفرى ثلاثه ملاعق زيت أربعه ملاعق كبيره من الخل ثلاثه فصوص ثوم و ملح وكمون و شطه حسب الرغبه الطريقة: ======= يشوى البذنجان و يدق ناعما يدق الثوم مع الملح و الكمون و يضاف إلى الطحينه و يقلب يضاف الباذنجان و قليل من الشطه و يقلب جيدا و يزين بالبقدونس
الذى يحب سلطة بابا غنوج ممكن تشوى الباذنجان كمية مثلا كيلو او اكتر بدل ما تشوى واحدة او اتنين كل مرة
وبعدين تقشرى كل الباذنجان بعد ما يطلع من الفرن ويبرد طبعا وتقسميه وجبات يعنى مثلا لو كان حجمه كبير يبقى كل واحدة لوحدها فى كيس بعد ما تتقشر وتتحط فى الفريزر وبعد كده لو عاوزة تعملى بابا غنوج والباذنجان مش متوفر فى السوق ممكن تطلعى من الفريزر وتعملى عليها باقى مكونات سلطة البابا غنوج الطحينة والليمون وكل الباقى وكانك لسه عاملاه طازة وعلى فكرة لما بيتحفظ فى الفريزر الباذنجان فقط بدون اى حاجة عليه بتكون نتيجته احسن كتيييييييييييير من انه يتحفظ بابا غنوج جاهز وبالهنا والشفة |
|
قوت القلوبالذهبية
عدد المساهمات : 2338 تاريخ التسجيل : 04/07/2009 العمر : 44 الموقع : المريخ العمل/الترفيه : صاروخ تاريخ الميلاد : 18/03/1980 عال العال اوسمه اخرى :
| موضوع: رد: طريقه عمل سلاطه البابا غنوج الأربعاء 03 مارس 2010, 7:12 pm | |
| |
|
gomanh عضو جديد
عدد المساهمات : 11 تاريخ التسجيل : 03/03/2010 العمر : 37 تاريخ الميلاد : 31/03/1987
| موضوع: رد: طريقه عمل سلاطه البابا غنوج الجمعة 05 مارس 2010, 12:04 am | |
| |
|
maro عضو جديد
عدد المساهمات : 22 تاريخ التسجيل : 16/07/2010 العمر : 32 تاريخ الميلاد : 29/09/1991 الفيسبوك :
| موضوع: رد: طريقه عمل سلاطه البابا غنوج الإثنين 19 أغسطس 2013, 2:36 pm | |
| الف شكرا ليك سلمت يمنااك في دوا التقدم و التميز |
|