سندوتشات طعمه وجميله تعالو جربوها وانتم هتدعولى
كبده بالخضراوات
المقادير :
نصف كيلو كبده - 1بصله متوسطه مفريه ناعما مع فصوص ثوم مهروس
2ملعقه كبيره زيت ذره - 1ثمره فلفل اخضر مقطعه مكعبات صغيره .
عصير ليمونه - 2ملعقه صغيره خل - ملح فلفل كمون .
الطريقه :
1- تقشر الجلده الخارجيه للكبده وتقطع شرائح طويله .
2- تتبل شرائح الكبده بالبصله المفريه والملح والفلفل .
3- تحمر الكبده فى الزيت وتقلب بحيث تحمر من جميع الجهات ، تضاف مكعبات الفلفل والطماطم والثوم والخل ويقلب
المقدارويغطى ويترك على نار هادئه مع التقليب من حين لاخر وقد يضاف لها قليل من الماء او البهريز حتى يتم النضج
.
4- يهرس الثوم مع الكمون ويضاف الى الكبده ويقلب المقدار ويغطى (3:2دقائق) .
5 - تقطع السندويتشات بسكين حاد وتفرش بالمسترده واوراق الجرجير الطازجه وتحشى بالكبده وتقدم .[list=1][*]