*محشى البطاطس
بطاطس محشيه لحمه مفرومه هتاكلى صوابعك وراها
تحشية لحمه معصجة بس بدل خلطة الارز وتكملى نفس طريقة المحشى عادى وبعد ما يستوى ترشى على وشه جبنة مبشورة او كم معلقة بشاميل وتدخليه تحت الشوايه بس لحد ما الجبنة تسيح ونطلعها على طول بتبقى جميلة اوى كمان
محشى البصل
1-نقطع البصل بالطول من الجنب كده لحد ما نوصل لنص البصلة وبعدين نفصص ورقها
ونكمل سلق البصل والحشو والتسوية بنفس خطوات محشى الكرنب
محشى الطماطم
نفس محشى البطاطس بالضبط(
محشى ورق اللفت وورق الخس
نفس طريقة محشى ورق العنب وبيطلع طعمه قريب منه